EN UK
EN UK
Двенадцать принципов развития творческих наклонностей у детей

Как мы - родители, можем помочь детям вырасти гармоничными и успешными личностями. Игорь Добротворский, эксперт в сфере профессионального и личностного развития на основе изучения самых успешных и богатых людей в мире выделил общие факторы, которые повлияли на них в детстве. Эту информацию он опубликовал в своей книге «100 тайн самых богатых и знаменитых». Вашему вниманию список.

Базовий набір життєвих навичок, що його мусять опанувати діти

Які принципи допомагають батькам бути розвиваючими та авторитетними? Це вміння передавати дітям відповідальність встановлювати правила і висловлювати свої очікування, підтримувати дітей у їхніх рішеннях, дозволяти помилятися, розвивати життєві навички, якими залежно від віку мають володіти діти. Перелік навичок читайте в статті.

Як виховати дорослого - 7 кроків як підготувати дитину до самостійного життя. Джулі Літкотт-Гаймс

Для того, аби допомогти дитині стати дорослим, навчити її самостійно ухвалювати рішення, справлятися зі стресом, знаходити вихід у скрутних ситуаціях, батькам потрібно у першу чергу змінитися самим, навчитися жити. Авторка книги «Як виховати дорослого» Джулі Літкотт-Гаймс. простою мовою розповідає про те, як досягти цієї мети.

Как помочь ребенку раскрыть свой потенциал?

Главный секрет воспитания детей состоит в том, что секрета не существует.  Не существует правильной модели воспитания. Ни одна из педагогических систем не может подойти каждому ребенку и гарантировать успех. Поэтому предлагаю отнестись к  процессу воспитания детей как творчеству, и сделать его увлекательным совместным путешествием.